Nieuwe KlantBestellen & LeveringVerzendkostenContactinformatieMijn OrderoverzichtNieuwsbrief
    NL EN FR ES
 


Bodylotion met Cocos- en Amandelolie

Niveau: geschikt voor beginners

Wanneer u last heeft van een droge gevoelige huid, of een kind heeft met eczeem, dan weet u hoe belangrijk het is om een rijke, natuurlijke lotion te vinden die voldoende verzorgend en verzachtend werkt. Het is niet gemakkelijk om een geheel natuurlijke bodylotion te vinden, maar zelf een lotion maken is helemaal niet zo moeilijk als u in eerste instantie misschien zou denken.

Benodigheden: cacaoboter pastillen, bijenwas, amandelolie, kokosvet, etherische olie bergamot en ho-blad, lotionfles of zalfpotje.

Stap 1:

Verwarm 1 eetlepel cacaoboter pastilles, 2 eetlepels bijenwas, 125 ml amandelolie van koude persing en56 gram cocosvet van koude persing.

Stap 2:

Wacht even tot alle ingrediŽnten goed zijn gesmolten. Dit kan een paar minuutjes duren.Roer het regelmatig door, zodat u er zeker van bent dat de ingrediŽnten goed met elkaar vermengd zijn.

Stap 3:

Haal het mengsel van de warmtebron en laat het zoín 5 tot 10 minuten afkoelen. Roer dan 10 druppels etherische olie bergamot , en 10 druppelsetherische olie ho-blad door het mengsel.

Stap 4:

Giet het mengsel in een potje of een lotionfles en laat het mengsel voor het eerste gebruik zoín 12 uur rusten. Gebruik de body lotion naar behoefte.

Veel plezier met de bereiding van uw eigen bodylotion.


Facebook De Kruiderie


 
Sitemap