Nieuwe KlantBestellen & LeveringVerzendkostenContactinformatieMijn OrderoverzichtNieuwsbrief
    NL EN FR ES
 
Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: € 0,-

Kaneelpoeder 50 gram
1 / 1


Artikel nr: KP-KP-050


Kaneelpoeder 50 gram

KANEELPOEDER

Cosmetisch wordt kaneelpoeder gebruikt in gezichtsmaskers, samen met honing als huidgenezend middel en als kleurstof in foundations en gezichtspoeders en zeep.

Enkele voorbeelden:

Bij ringworm, eczeem en andere huidinfecties: plaatselijke toepassing van 1 theelepel kaneel poeder vermengd met 1 theelepel honing† Niet geschikt voor gebruik in het gezicht, daar het irriterend kan werken in deze verhouding.

Om de hoofdhuid te reinigen: 1 theelepel kaneelpoeder + 1 theelepel honing + ľ theelepel olijfolie.
Masseer dit in de hoofdhuid. 15 minuten inlaten trekken daarna goed uitspoelen en wassen zoals u gewend bent. De hoofdhuid zal goed doorbloed worden waardoor de haarzakjes (dus haargroei) gestimuleerd wordt.


Tegen acne en pukkels: 1 theelepel kaneel† vermengd met 3 theelepels honing.† Breng de pasta aan op de aangedane huid en laat 20 minuten inwerken (een hele nacht mag ook). Afwassen met warm water. Niet vaker dan 1 x per week gebruiken.

Kaneelpoeder werkt ook anti-septisch:† Strooi wat kaneelpoeder over een† schram, snede of wond en de bacterieŽn zullen gedood worden en de wond zal sneller helen.

Anti-aging: als kaneel op de huid wordt gebruikt word (tot 6 uur lang) het collageen niveau† verhoogd.† Lijntjes en rimpels vervagen. Gebruik van kaneel in een crťme kan dus waardevol zijn voor dit doel.

Voetverzorging: voor de verzorging van uitgedroogde huid en verwijdering van huidschilfers, een voetbad van kaneelpoeder met citroensap, olijfolie, volle melk en warm water. De voeten 15 minuten laten weken voor een gladde huid.Prijs € 2,95

 

 
Sitemap