de-kruiderie-logo.png

blad3 - GrootDe Kruiderie heeft een duidelijke visie, namelijk zich willen onderscheiden van de gangbare leveranciers van cosmetische grondstoffen.

Dit houdt in dat het zwaartepunt gelegd wordt bij natuurlijke en biologische producten en ingrediënten voor het vervaardigen van gezonde wellness producten, en cosmetica.

Er wordt naar gestreeft om het assortiment zo breed mogelijk uit te breiden zodat u als klant een ruime keuzevrijheid hebt.

Hier wordt elke dag enthousiast en met heel veel plezier aan gewerkt.

De Kruiderie is een klein éénmansbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als leverancier van natuurlijke cosmetische grondstoffen en natuurproducten en profileert zich als webwinkel en informatiesteunpunt voor íedereen die al dan niet hobby-matig of professioneel met natuurproducten werkt.

Alle producten worden met veel zorg uitgezocht bij diverse leveranciers, waarbij de hoge kwaliteit  een eerste vereiste is.
Kwaliteit van de producten, en een eerlijke marktprijs staan bij De Kruiderie hoog in het vaandel.


Elk product wordt persoonlijk en handmatig bereidt en afgevuld.
Ambachtelijk werk dus, wat een grote concentratie en toewijding vraagt.
Goed bereid kost even tijd, waardoor de gemiddelde levertijd 3 tot 4 werkdagen is.

De Kruiderie draagt haar  eigen bescheiden steentje bij aan een beter en groener milieu en een gezonde levensstijl voor mens, plant en dier, dit wordt zoveel als mogelijk tot uitdrukking gebracht binnen het bedrijf, of het nu gaat om de producten, de bereiding, de hygiëne, het transport, of de verpakkingsmaterialen.


Ik  heet u als klant van harte welkom bij de Kruiderieoverkruiderie2 - Klein


                                                                    
         

               
 
vectors by freepik