Nieuwe KlantBestellen & LeveringVerzendkostenContactinformatieMijn OrderoverzichtNieuwsbrief
    NL EN FR ES
 
Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: € 0,-

 

WOLVET / LANOLINE
Gegarandeerd pesticidevrij en watervrij



      

Een donkergele, taaie, kleverige subsantie.

Smeltpunt ligt rond de 40 graden.

Gebruik: Geschikt voor de zeer droge en/of schilferige huid en de oudere huid. Wordt ook gebruikt voor de bereiding van zalven.

Lanoline wordt veel in crémes e.d gebruikt omdat de samenstelling van wolvet erg veel lijkt op de samenstelling van menselijk huidvet.

Lanoline heeft uitzonderlijk goede zachtmakende eigenschappen.

Toe te passen in:

- zeep (om uitdroging te minimaliseren)
- lipgloss (geeft de glans)
- lipstick (als kristal-remmer)
- in shampoo en douchegel en conditioner
- in haar wax (als een van nature beschermende verstevigend component)

 

 

€ 5,99

Lanoline watervrij 50 gram
5,99EUROp voorraad
Lanoline watervrij 50 gram
Artikelnummer bv-la-1-050

INCI:Adeps Lanae anhydricus

Wolvet , ook lanoline genoemd

Gegarandeerd pesticidevrij en watervrij

 

 
Sitemap