Nieuwe KlantBestellen & LeveringVerzendkostenContactinformatieMijn OrderoverzichtNieuwsbrief
    NL EN FR ES
 
Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: € 0,-
ROZENWAS

Rosa Damascena

Een kostbare was die, net als de etherische olie,  gewonnen wordt uit de bloemblaadjes van de roos, Rosa damascena in dit geval.

Met z'n heerlijk zachte rozengeur heeft de rozenwas een uitermate verzachtende werking op de huid en lippen.

Kan in cosmetische producten gebruikt worden op dezelfde manier als bijenwas (geeft stevigheid aan het product) en wordt vaak in lippenbalsems gebruikt, maar ook in crémes en massage bars.

Een fijne basis voor een zalf is een combinatie van jojoba olie met rozenwas en bijenwas.

Om rozenzeep te maken gebruikt u 10 gram rozenwas op 500 gram zeep.

Smeltpunt 60-65 graden celcius.



€ 4,99

Rozenwas 5 gram
4,99EUROp voorraad
Rozenwas 5 gram
Artikelnummer BW-RW-005

Rozenwas

 
Sitemap