Nieuwe KlantBestellen & LeveringVerzendkostenContactinformatieNieuwsbriefMijn Orderoverzicht
    NL EN FR ES
 
Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: € 0,-

LANOLINE OF WOLVET


INCI:Adeps Lanae anhydricus


Watervrij

Gegarandeerd vrij van bestrijdingsmiddelen

Een donkergele, taaie, kleverige subsantie.
Smeltpunt ligt rond de 40 graden.


Lanoline is een natuurlijke moisturizer met krachtige verzachtende en beschermende eigenschappen.
Werkt verzachtend op de huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd.

Lanoline heeft krachtige emulgerende eigenschappen, wat betekent dat het grote hoeveelheden water kan binden en zo stabiele emulsies vormt.

Toepast op de menselijke huid in een créme of zalf, wordt dit vocht verspreid in de intercellulaire ruimte van de hoornlaag, de buitenste huidlaag. Lanoline lijkt qua samenstelling op het menselijk huidvet.


Gebruik: Geschikt voor de zeer droge en/of schilferige huid en de oudere huid. Wordt ook gebruikt voor de bereiding van zalven.

Toe te passen in:
- zeep (om uitdroging te minimaliseren)
- lipgloss (geeft de glans)
- lipstick (als kristal-remmer)
- in shampoo en douchegel en conditioner
- in haar wax (als een van nature beschermende verstevigend component)


€ 5,99

Lanoline watervrij 50 gram
5,99EUROp voorraad
Lanoline watervrij 50 gram
Artikelnummer bv-la-1-050

INCI:Adeps Lanae anhydricus

Wolvet , ook lanoline genoemd

Gegarandeerd pesticidevrij en watervrij

 

 
Sitemap