KRUIDERIE TIJDELIJK VERHUISD - KLIK HIER OM NAAR DE NIEUWE WEBSHOP TE GAAN

 BAOBABOLIE

 

100% natuurlijk

 

Herkomst: Senegal

 

Baobab-olie kan op vele manieren worden gebruikt, werkt stabiliserend in oliemengsels voor de droge en beschadigde huid.
Omdat het gehalte aan verzadigde vetzuren erg hoog is, kan baobabolie worden gebruikt als vervanging voor plantaardige boters in vochtbindende emulsies.
Het kan echter ook worden gebruikt als basisolie in combinatie met oliën die de nadruk leggen op linoleenzuur (Rozenbottelzaadolie en Granaatappelolie )
en oliën die gevoelig zijn voor oxidatie zoals  vlierbessenolie.
Baobabolie beschermt de huid tegen vochtverlies en heeft een gladmakende, extreem omhullende en barrièrebeschermende werking.

Baobab olie 10 ml
BAOBAB OLIE INCI: Baobab Oil 10 ML
3,99
Baobab Olie 50 ml
BAOBAB OLIE INCI: Baobab Oil 50 ml
16,95