KRUIDERIE TIJDELIJK VERHUISD - KLIK HIER OM NAAR DE NIEUWE WEBSHOP TE GAAN

JOJOBA OLIE

 

(Buxus chinensis)


 

Koudgeperst & Biologisch



Koudgeperste biologische olie uit de zaden van de Jojobastruik , rijk aan voedingstoffen .

De olie is warm goud van kleur.

Jojoba olie wordt door zijn samenstelling niet ranzig en is jarenlang houdbaar, waardoor jojoba-olie, toegevoegd aan andere oliën , de houdbaarheid zal verlengen.

Jojoba olie is geurneutraal en antiallergeen en geschikt voor alle huidtypen.
Een ideale olie dus als massage-olie, drager voor parfums en verwerking in huidverzorgende producten.

Jojoba is tot 49% onverzeepbaar en bevat mineralen en vitamine A

Eigenschappen: Vochtregulerend, anti-allergeen, gladmakend, soepelmakend, bindweefselverstevigend, voorkomt rimpels

Geschikt voor: alle huidtypen, make-up remover, lipverzorging en draagolie voor natuurlijke parfums.

Een zeer aanbevolen veelzijdige olie voor in de cosmetica.

Jojoba olie - 50 ml -
Koudgeperste Jojoba olie (Buxus Chinencis)      
6,99